Uvodna riječ- 1
Projekti

Hotel METEOR - I faza

Izvedeni su građevinsko obrtnički i instalaterski radovi te opremanje namještajem na projektu rekonstrukcije i preuređenja hotela Valamar Meteor 4*:

  • Rekonstrukcija i preuređenje 111 soba bez kupaonica
  • Rekonstrukcija i preuređenje Restorana
  • Rekonstrukcija i preuređenje Lobby bar-a (I. faza)
  • Preuređenje zone Recepcija (I. faza)
  • Preuređenje Pool bar-a
Vrijeme izvođenja: sječanj 2019. / ožujak 2019.
Uvodna riječ- 1

Hotel ARGOSY Dubrovnik

Uvodna riječ- 1
Projekti

Grand hotel IMPERIAL

Izvođenje građevinsko obrtničkih i instalaterskih radova u sobama, kupaonama soba, javnim prostorima i dogradnja balkona.

Vrijeme izvođenja: studeni 2017. / travanj 2018.
Dobrodošli!

Izvođenje
građevinsko obrtničkih, instalaterskih radova i opremanje objekata

Tvrtka Eding  ima dugo iskustvo u obavljanju građevinsko obrtničkih radova i interijerskog uređenja, još od 1980. godine kao OOUR Opremanja objekata u sklopu poduzeća EXPORTDRVO.

Najveći dio radova u inozemstvu izvodili smo u zemljama Istočne Europe, Rusiji, Češkoj, Slovačkoj. Nastupali smo samostalno ili sa drugim građevinskim kućama iz zemlje (Industrogradnja, Tehnika, Ingra ...).

39

Godina

iskustva

Zašto nas odabrati?

Mi imamo potrebno
iskustvo, znanje i kreativnost

Naš sastav djelatnika u kojem se nalaze građevinari, ekonomisti i predstavnici drugih potrebnih struka garancija su kvalitetnog i stručnog pristupa izvođenju svih građevinsko obrtničkih i interijerskih radova.

Izvođenjem građevinsko obrtničkih i interijerskih radova vodeći računa o kvaliteti izvedenih radova, isporučujući kvalitetnu opremu, uređenjem poštujući visoke zahtjeve za stvaranjem udobnog, funkcionalnog, lijepog i sigurnog boravišnog prostora tvrtka EDING stekla je ugled u zemlji.

Za idealno spajanje namjene objekta, izgleda, cijene, raspoloživih sredstava i mnogih drugih zahtjeva potrebno je znanje, iskustvo, kreativnost i dobra informiranost o ponudi najkvalitetnijih materijala, tehnologije i opreme.

naša postignuća

200
broj projekata

50
investitora

Kontakt

Kontaktirajte nas
s povjerenjem

Sjedište Zagreb
Froudeova 9
10 000 Zagreb

eding@eding.hr

Predstavništvo Split
Pujanke 24-89A
21000 Split

eding.st@eding.hr